Collamask – мислење за нова маска за лице

Што е рецепт за мазна кожа на лицето без брчки, која ќе биде правилно навлажнета и осветлена? Тоа е хит кај жените кои уживаат голема доверба. Зборувам за Collamask – тоа е маска која содржи од суштинско значење за кожата природни супстанции, биолошки активни . Тие пробиваат низ слоевите на кожата – ја негуваат и ја подобруваат својата напнатост. Што

Read more